Zakaj potrebujete tečaj ruščine?

tečaj ruščine

Tečaj ruščine pride prav zaradi vse več poslovnik stikov z ruskimi poslovneži, ki so zelo zadovoljni, če znate z njimi komunicirati v materinem jeziku in ker to zelo cenijo, boste hitreje prišli do zaupanja ter sklenitve posla. Učenje z maternimi govorci da največje rezultate v kratkem času, da boste zveneli kot bi se res rodili v Rusiji. Zelo intenziven tečaj ruščine poteka v sproščenem vzdušju, to je poseben način, ko lahko  v samo dveh tednih osvojite toliko jezika, da se že pogovarjate z Rusi brez zadrege. Enak nivo znanja bi dosegli s klasičnim učenjem v nekaj mesecih, porabili bi gotovo dvesto in več ur ter veliko denarja.

tečaj ruščine

Rusko govori zelo velik del sveta in je edne svetovnih jezikov. Tečaj ruščine v alfa stanju pomeni, da ste v tako sproščenem stanju med budnostjo in spanjem, da boste sprejemali vizualni in slušno prav vse, kar vas bodo naučili na tečaju ter si to tudi za vedno zapomnili. Če imate že predznanje, se bodo vaše luknje v znanju samo zakrpale in že boste šli lahko na naslednji nivo. Vse stopnje boste lahko dosegli v samo dveh mesecih in za to porabili samo 200 ur, kar bi bilo potrebno na klasičnem tečaju plačati in obiskovati kar preko tisoč ur tečaja.

Zato bo tečaj ruščine za vas nenavadna in prijetna izkušnja, ki jo boste hoteli ponoviti s katerim drugim jezikom, k boste ugotovili, kako zelo je tečaj ruščine bil učinkovit in v kako kratkem času za zelo ugodno ceno. Pokličite strokovnjake in se pozanimajte, pojdite na testiranje in preizkusite.

Uspeh vam zagotavljajo, saj so to že pred vami dokazale številne zadovoljne stranke, ki so takoj znale rusko bodisi za poslovne potrebe ali za študij, morda izpit ali kar tako, da se naučite več jezikov. No kasneje boste lahko še celo prevajali ter našli boljšo zaposlitev ali odprli nov posel.