Srečni bambus za vsak prostor

bambus

Bambus je že od nekdaj veljal za rastlino sreče, ki so jo najbolj cenili Kitajci in je še danes tako. Ljudje imamo rastline zelo radi, saj so živa bitja, ki so zelo lepa saj podnevi oddajajo kisik, ki ga ljudje in živali potrebujemo. Bambus je hvaležna rastlina, ki hitro raste in ima rada toplo ozračje, zato jo imamo lahko v sobah in pisarnah, ter nas razveseljuje a svojo neobičajnim izgledom, ki popestri prostore in predvsem z mirno zeleno barvo, ki spočije vsake, še tako utrujene oči.

bambus

Bambus sreče se imenuje tako, ker ljudje verjamejo, da jim v življenju uta lepa rastlina prinaša veliko denarja, miru in zdravstvenega blagostanja, kar dejansko je res, če se tako verjame. Pozitivne vesele misli bodo pritegnile pozitivne vesele dogodke v naše življenje, pa naj je za to odgovoren bambus ali pa karkoli drugega, ni pomembno, samo da nam gre na bolje. Kdo si ne želi napredka in veselja v življenju? Redki so, ki temu ne bi pritrdili.

Okrasne rastline so na splošno nek res lep in živ okras v pisarni sli doma, ki napolni prostore z življenjem, kot nič drugega. še hišni ljubljenčki jih imajo rasi. Če nimate slika z naravo, je to najboljši možni način, da se ji približate in imate košček narave v svojem domu ali pisarni.

Če si boste v svojih prostorih omislili bambus, imate res  veliko izbiro raznih bambusov, ki so zelo različno oblikovani in imajo tudi različen namen. Katerega boste vi izbrali? Najbolje je, da sledite lastnemu srcu in izberete tistega, ki vam pade v oči, kajti ta je zagotovo za vas pavi. Vzemite ga domov in od takrat naprej, bo v vaši hiši veliko obiska in sreče. Če bi pa radi, da pride v pisarno ali hišo več sreče, pa si omislite več bambusov injih postavite  v več prostorov.