Kanaleta je rešitev za vsako odvečno vodo

kanaleta

Kanaleta je uporabna povsod, kjer voda mora odtekati, da ne poplavi. Tukaj dobite vse potrebne informacije za vodne ceste. To so lahko kopalnice, kuhinje, delavnice in dvorišča, kjer kanaleta poskrbi za to, da se vodna cesta uredi tako, kot mi želimo. Voda lahko uniči premoženje, prostore, dvorišča in okolico ter ceste, če nemoteno teče po svoje. Njen tok se uredi z jarki oziroma kanaletami, ki imajo rešetke za zadrževanje smeti, da ne zamašijo odtokov v kanalih, kjer teče voda. Super je tudi to, da lahko namestite tudi lovilce olj, ki lahko onesnažijo okolje in s tem okolje zavarujete pred katastrofo.

kanaleta

Kanaleta in lovilec olj sta nujna oziroma obvezna na primer v kuhinjah, delavnicah ali na bencinskih črpalkah, tudi v kurilnicah, kjer je velika ali tudi najmanjša možnost za to, da se olje izlije na tla in potem v odtoke ter v naravo, ki jo uniči. Po zakonu ste dolžni namestiti lovilec olj povsod na takih krajih, kjer so prisotna olja. Super je to, da mojstri znajo narediti vodne ceste tako, da tudi, če so veliki nalivi, nenadni izpusti velike količine vode, odvečno vodo z bajpasi preusmerijo ob kanalih tako, da ne uniči premoženja in okolice ter ne poplavi. Zato je kanaleta na takih krajih izjemno dobrodošla rešitev.

Kanaleta je lahko narejena iz umetnih materialov ali kovin in ima nerjaveče kovinske rešetke, ki zadržijo umazanijo, kot so smeti, listje, embalaža in tudi lasje v kopalnicah. Morajo biti narejene iz dovolj trdnega materiala, da zdržijo težo ljudi in vozil, ki na primer vozijo preko njih na dvoriščih ali ob cestah. So različnih dimenzij in modelov za različne namene. Mojstri bodo prišli pogledat vašo situacijo in jo bodo ocenili ter naredil načrt odvodnjavanja vaših površin, bodisi v stavbah ali okoli njih. Nato vam bodo hitro in učinkovito vgradili kanalete ter lovilce olj po potrebi. Vas pa ne bo več skrbelo, da bi hodili po vodi ali da bi vam zalilo vozila in hišo.

Vodne kanale se naredi ne samo na vašem dvorišču, ampak tudi lahko ob cestah, njivah, v garažah, na parkiriščih in na vseh vaših parcelah, kjer ni dobro, da bi vam voda zalivala premoženje in ga s tem uničevala. Pokličite mojstre in vprašajte za rešitev.