Tisk koledarjev

Medijska agencija MAGMA MEDIA izdeluje tudi koledarje. To je odlično praznično darilo za vas ali pa nekoga drugega. Izdelava koledarja je zelo priljubljen način za zbiranje fotografij glede na drugačna časovna obdobja v letu. Za izdelavo potrebujete 12 prelepih fotografij, ki pa jih zapakirate v priročen format in jih sestavite v koledar. Tisti, ki radi zbirajo ali pa hranijo fotografije se pogosto odločijo  da si bodo sami naredili koledarje in brez nas. Ko začnete izbirati motive v postopku izdelave koledarja , naj ima vaša domišljija veliko prosto pot, in naj tudi sledi vašim željam, ki naj bodo brez omejitve. Večinoma se ljudje za te slike odločijo, da bodo slike hribov, parkov, oblakov, sonca, dolin, gozda, mest, jezera, morja in rek.

 

tisk-koledarjev

 

Nekateri se tudi odločijo za portrete ljudi, živali in motive iz dejavnosti preživljanja časa. Lahko tudi izdelava koledarja z spomini, ki so nostalgični. Ko pa je izdelava koledarja končno končana, se pa odločite za tisk koledarja. po tem ga pa lahko obdržite  ali pa poklonite za darilo nekomu od bližjih ali pa tudi oddaljenih. Koledar lahko predstavlja tudi vaše podjetje, društvo in organizacijo pomeni, da so lahko koledarji tudi promocijski material, ki predtstavlja vašo storitev ali pa izdelek, lahko pa je tudi darilo za vaše stranke, možnosti je veliko.

Za karkoli se boste odločili, bo koledar po izdelavi bil kakovosten, ugoden in hiter. V tej fazi pa pride3mo mi, ki smo najboljjši na trgu. V našem podjetju Magma Media vam nudimo digitalni / offset  tisk vaših koledarjev. Velika prednost našega digitalnega tiska je tudi, da vam tiskovine zagotovimo že nekje v 24 urah. Od drugih podjetij se tudi razlikujemo, saj smo boljši za enako ali celo manjšo ceno. Naše podjetje tudi nudi dodelavo vaših koledarjev z posebnimi in lepimi efekti, ki bodo zelo poboljšal vaš koledar.