Termovke priročno darilo za vsakogar

termovke

V hladnejšem delu leta je vedno dobro imeti pri roki termo steklenico, saj termovke ohranjajo toplo pijačo, kar nekaj ur. Radi preživljate čas v naravi, še posebej ste strasten pohodnik, ki obožuje hribe tudi v zimskem času, potem je termovka prava izbira za vas. Prav tako pride zelo prav na poti v službo, če pijete kavo ali pa jo prinesete s seboj v službo in počasi pijete izbran topel napitek.

Iščete poslovno darilo, ali pa preprosto darilo za prijatelja, ki rad pije čaj, potem izberite med pestro ponudbo termovk. Različne velikosti in oblike termovk sodijo med zelo uporabna in priročna darila, tako v zasebnem kot poslovnem svetu. Če izberete termovke za poslovno darilo, le te sodijo med srednji cenovni razred, a se strošek hitro povrne, saj je termovka darilo, ki ga prejemnik v večini primerov obdrži in uporablja tudi več let. To pa tudi pomeni, da bodo vaši zaposleni ali poslovni partnerji, ki bodo prejeli termovke dolgo v stiku z vašo blagovno znamko. Ne pozabite, da je kakovostna termovka lepo in zelo uporabno darilo, ki pride vsakomur še kako prav za v službo ali v prostem času.

termovke
Termovke ohranjajo toplo pijačo.

Dodajte logo ali napis na izbrane termovke
Če so termovke poslovno darilo, potem jim lahko lasersko vgravirate napis ali logo podjetja, s katerim bodo obdarovanci vedno pomislili na vaše podjetje. Tako logo kot napis naj bosta manjše velikosti, prosto pot pa pustite domišljiji pri oblikovanju embalaže in dodanem letaku. Bolj, kot boste izvirni pri oblikovanju embalaže in reklamnem letaku, večje veselje bo na drugi strani, ko bo vaša stranka ali zaposleni prejel izbrano termo steklenico. Če pa vam tovrstne stvari ne gredo preveč od rok, vam bodo v podjetju z veseljem pomagali, tako pri velikosti logotipa ali napisa kot tudi pri oblikovanju embalaže ter letaka. Le tako bo darilo res nekaj posebnega.