Kvaliteta življenja, ki nam jo nudi labioplastika

labioplastika

Ko ustrezno poskrbimo zase, v naše življenje začne pritekati drugačna energija in dogodki. Na spletni strani si lahko poiščete več informacij o možnostih, ki nam jih ponuja labioplastika. Estetska kirurgija nam daje možnost izboljšav določenih delov telesa, ki nas navdajajo lahko z določeno negativno izkušnjo. Na ta način si lahko izboljšamo tudi kvaliteto našega življenja. Dobro počutje in zavedanja lastnega telesa pripomore k boljšemu počutju in samozavestnejšemu življenju.

Enostaven poseg, ki nam lahko spremeni življenje je zagotovo labioplastika. Le ta nam omogoča zmanjšanje sramnih ustnic v primeru, ki nam v življenju lahko prinašajo določene nevšečnosti, tako pri spolnem življenju kot tudi vsakodnevnih aktivnostih. Ženskam, ki imajo večje sramne ustnice in posledično lahko tudi več težav z vnetji se labioplastika priporoča. Na ta način lahko poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Poseg vam prinese lepši estetski izgled spolovila. Povečane sramne ustnice pridejo posebej do izraza predvsem v poletnem času ob nošenju oprijetih hlač.

Pri posegu se odstrani odvečno tkivo sramnih ustnic, kar nam omogoči lepši in urejeni videz spolovila, kar pa odpravi tudi vse prej naštete težave. Pri postopku nam labioplastika omogoča tudi odstranitev odvečnega tkiva okoli klitorisa. Pri posegu se dekleta in žene največkrat odločajo za korekcijo malih sramnih ustnic. Razlog za poseg je največkrat iz kozmetičnih oziroma funkcionalnih razlogov.

Po posegu si bolečine lahko lajšate s protibolečinskimi sredstvi, saj je prvih nekaj dni vaše spolovilo otečeno in podpluto. Tuširanje je priporočljivo že dan po posegu, prav tako pa je o posegu labioplastika teden ali dva potrebno nanašati antibiotično sredstvo, ki poskrbi za hitrejše celjenje tkiva. Določen čas po posegu se izogibajte uporabi tamponov, saj lahko pride do draženja vrezov. Po nekje šestih tednih bodo izginile vse otekline. Končni rezultati, ki nam jih lahko ponudi labioplastika so vidni v roku šestih do dvanajstih mesecev po posegu. Brazgotine, ki nastanejo v postopku so skrite v naravni brazdi sramnih ustnic in so skoraj neopazne.