Huawei p20 pro

Huawei p20 pro

Huawei p20 pro je vedno oral ledino na področju fotografije s pametnim telefonom. Huawei p20 pro ponovno kot prvi predstavlja revolucionarno trojno kamero Leica, ki združuje izjemno estetsko vizijo z naprednim sistemom kamer, zagotavlja lepo sliko. Slika je tudi v počasnem posnetku, s katere vidimo počasen postopek slike. Huawei p20 pro, ki je zasnovan s čudovito energijo svetlobe je na voljo v različnih odtenkih z novo končno obdelavo s prelivanjem barv.

Huawei p20 pro

Huawei p20pro ima več oblikovalskih funkcij somračna, rožnato zlata, polnočno modra, črna. Huawei p20 pro ima zaslon huawei FullView zaslon prebudi na 6,1- palčnem zaslonu s tehnologijo OLED, kar zagotavlja vrhunsko barvno lestvico, brezrobi senzor za zaznavanje prsnih odtisov. Velikost zaslona se meri diagonalno od zunanjega roba okroglih vogalov. Huawei p20 pro ima trojno kamero Leica. Navdihuje za gibanjem svetlobe in natančno zasnovana bogate slike, ki je to lahko ponoči. Ima 40mp sprednje kamere in 20mp zadnje kamere, dobro bliskavico , senzor temperaturne obloge. Huawei p20 pro premaga konkurenco vseh kategorij in zavzame prvo mesto tako na fotografski kot tudi video lestvici. Če iščete trenutno najboljšo kamero na pametnem telefonu je to huawei p20 pro. Huawei p20 pro ima presenetljivo kamero RKB, ki zagotavlja izjemno ostrino, natančnost barv, ostrenje in kontrast za vsak vaš posnetek.

Huawei p20 pro lahko s sistemom leč s povečavo Leica doseže 5 krat hibridno povečavo. To omogoča povečavo nekega predmeta in ustvarjanje izjemnih posnetkov, če želite od daleč ujeti lepo sliko. S tem telefonom Huawei p20 pro lahko posnamemo podrobnosti dejanja, ki se premikajo in ujamemo trenutke. Stabilizacija slike s umetno inteligenco huawei vam omogoča, da zajamete neverjetne ročne posnetke brez zameglitve tudi v šibki svetlobi v nočnem načinu. Stojalo ni več potrebno za slikanje fotografij. Nočni način uravnovesi prizore z visokim kontrastom za brezhibno jasne, svetlobno uravnotežene posnetke v vseh nastavitvah. Lahko upočasnimo do 960 slik na sekundo z načinom Super Slow Motion z 960 slikami na sekundo. Huawei p20 pro sodi med najboljše telefone s odlično kamero ima veliko notranjega pomnilnika 128 GB in z veliko 6 RAM. Huawei p20 pro vsebuje, kar tri kamere. Ima zelo močno baterijo, ki zdrži kar nekaj dni. Če ga uporabljaš na visoki svetlobi ti ne vzame veliko baterije, uporabljaš ga lahko nekaj dni. Huawei p20 pro omogoča zaznavanje obrazov, prsni odtisi in na navadno zaklepanje. Huawei p20 pro spada med zmogljive telefone, ker je populacija telefona hitro narastla in je zelo prodajan ta pameten telefon.