Folije za avto – izjemno učinkovit način promocije

Izjemno učinkovit način promocije in privabljanja pozornosti so folije za avto. Personalizirajte svoje vozilo in ko bodo vaša vozila potovala po Sloveniji in širše, bo vaša reklama na avto nalepki zagotovo opažena. Ne glede na to, kam se boste odpravili, bodo ljudje opazili vaš slogan, ime podjetja in kontaktne podatke. Nalepka za avto bo delovala kot vaš oglas, medtem ko vi preprosto opravljate svoje vsakodnevne obveznosti. Ko bo enkrat nalepka natisnjena in prilepljena na avto, boste morda pozabili nanjo. Vendar pa je ne bodo pozabili tisti, ki jo bodo opazili. Bolj kot bo izstopala, več potencialnih strank bo dosegla.

Folije za avto

Pri podjetju Tisk 24 se dobro zavedajo uporabnosti in pomembnosti avto nalepk kot oblike oglaševanja. Take vrste promocija je vedno na poti, med ljudmi in zagotovo bo opažena. Zato je ključnega pomena, da so folije za avto trajne in kvalitetne. Pri njih imate možnost izbire med dvema vrstama najpogostejših avto nalepk – papirnatimi nalepkami in PVC nalepkami. Papirnate nalepke so zelo kratkotrajne in niso odporne na vlago ter druge vremenske vplive, kar pomeni, da se hitro poškodujejo. PVC folije za avto pa so vodoodporne in zlahka prenesejo tudi več kot petnajst let uporabe. Poleg tega vam ponujajo tudi možnost laminacije nalepk za avto, kar še dodatno podaljša njihovo trajnost.

Pri Tisku 24 tiskajo različne vrste nalepk, ki so skoraj neomejene glede na vaše ideje in potrebe. V ponudbi imajo široko paleto nalepk, ki vključujejo reklamne nalepke za avtomobile, magnetne nalepke, stenske nalepke, talne nalepke ter 3D nalepke v različnih dimenzijah, oblikah in barvah. Prav tako izvajajo izrez nalepk za steklo, stene, avtomobile in druge površine. Njihove nalepke se lahko prilepijo na različne materiale, vključno z lesom in plastiko. Poleg tega ponujajo tudi folije za avto, kot so zaščitne folije in klasične wrap folije. V podjetju Tisk 24 vam omogočajo tiskanje avto nalepk po vaših željah. Če že imate pripravljeno obliko za avto nalepke, jo lahko hitro natisnejo in pripravimo za uporabo. Če pa še nimate zasnove za avto nalepko, vam nudijo tudi storitve svetovanja in oblikovanja grafične podobe, vključno z nalepkami.