Spletni časopis Nadlani.si

Spletni časopis Nadlani

Spletni časopis Nadlani.si je brezplačen na področju Posavja, Dolejske in Bele krajine. Pokrivajo več kot 10 občin, med katerimi so Žužemberk, Trebnje, Škocjan, Šmarješke toplice, Mirna, Sevnica, Mirna Peč, Mokronog-Trebelno, Šentrupert. Spletni časopis Nadlani lahko najdete v različnih, kavarnah, gostilnah, restavracijah, občinah, in drugih javnih ustanovah. Spletni časopis Nadlani.si, poimenuje revija Nadlani ali lokalne novice, Dolenjske in Posavja. Pridružite se jim tudi vi in imejte vse informacije na enem mestu.

 Spletni časopis Nadlani

Spletni časopis je zelo priljubljen in je na voljo v občini Novo mesto od teh preko 50 krajev, ki se nahajajo v običin Novo mesto in si bodo lahko prebrali najnovejši Spletni časopis Nadlani.si, lahko ga bodo našli v bližnjih kavarnah, gostilnah, itd.

Spletni časopis Nadlani.si, si bodo lahko našli tudi prebivalci občine Šentjernej, kar v več kot  40 krajih, časopis pa lahko najdejo v bližnjih restavracijah, gostilnah in v bližnjih občinah.

V občini Trebnje bodo lahko prebivalci našli njihov spletni časopis v več kot 60. krajih v občini.

V Mirni Peči  bodo lahko prebivalci našli spletni časopis v več kot 20. krajih v občini Mirna Peč.

V več kot 40. krajih bodo lahko občani občine Žužemberk dostopali bo spletnega časopisa, v raznih kavarnah, restavracijah, gostilnah, itd.

V občini Škocjan bodo lahko prebivalci občine dostopali do časopisa v kavarnah, gostilnah, občinah, itd. in to več kot v 30. krajih v občini.

V Sevnici bo časopis na voljo v več kot v 60. krajih v občini. Prebrali ga bodo lahko v raznih gostilnah, kavarnah in drugih in drugimi javnimi ustanovami v občini.

Časopis si bodo lahko prebrali tudi v občini Krško in to kar v več kot 50. krajih.

Prav tako pa si bodo lahko prebrali občani občin Brežice, Metlike, Črnomlju in  Semiču in to v več kot v 30. krajih v vsaki občini.

Če vas zanima, če je vaš kraj tudi met tistimi, ki dobo dobili časopis, si lahko pogledate na njihovi spletni strani.